Ondervloer voorbereiden

1. Gebruik het door u gemaakte legplan voor de folie in uw ruimte. Bepaal daarbij de locatie van de thermostaat die u wilt gebruiken. De vloersensor dient circa 50cm van de muur af geplaatst te worden.

2. Controleer of u alle benodigdheden heeft.

2. Slijp (indien nodig) een sleuf in de vloer zodat de temperatuursensor onder de folie geplaatst wordt. Plak de sensor vast met de bijgevoegde tape.

3. Bij alle vervolgstappen dient de vloer schoon en stofvrij te zijn en ontdaan te zijn van scherpe items. De vloer dient egaal te zijn en moet ontdaan zijn van ongelijkheden. Besteed zeker ook aandacht aan randen, hoeken en kieren van de wand of de vloer. 

4. Leg de folie met het logo naar boven. Knip de folie op de daarvoor aangeduide stippellijnen en het voedingslint (altijd haaks knippen) op basis van het zelfgemaakte legplan en leg deze tijdelijk op het aan te brengen vloerdeel. Controleer of de plaatsing overeenkomt met het door u gemaakte plan. Laat voldoende ruimte over voor het voedingslint en let op de afstand tot de muur.

5. Seal de uiteinden van de koperbanen waar geen connector geplaatst wordt met de vulkaniserende pleisters. Denk hierbij aan de plus en min zijde van de folie (zie voorbeeld legplan). Hiervoor moet u een vulkaniserende pleister in 4 delen knippen. Druk deze pleisters goed aan met de drukroller op beide zijden, voor een volledige vulkanisatie. 

Let op dat u de folie niet vouwt!

Zie hieronder stap voor stap alle handelingen in de fotogalerij