1. U kunt nu beginnen aan het verlijmen van de folie. Controleer nogmaals de ondergrond op stof/vuil/scherpe voorwerpen! 

2. Is de ondergrond schoon en stofvrij? Klap nu de aangesloten folie voorzichtig dubbel. Voorkom daarbij vouwen in de folie.

2a. Is de ondergrond een cement of betonvloer? Gebruik eerst de HEAT-primer om de ondergrond te laten hechten aan de HEAT-coating.

3. Breng nu de coating aan met een roller op de ondergrond. Zorg voor een gelijkmatige verdeling en voorkom open plekken. Vouw de folie en de aansluiting voorzichtig terug op het gecoate gedeelte. Druk/rol zachtjes aan zodat de aangesloten folie goed hecht met de coating.

4. Vouw nu de andere helft om. Herhaal stap 3 voor de tweede helft van de ondergrond. Houd zeker de helft van de coating over om de bovenkant van de folie volledig te kunnen verlijmen.

5. Zodra de gehele folie verlijmd is met de ondergrond en goed is aangedrukt, kunt u beginnen met het verlijmen van de bovenkant. Zorg wederom voor een gelijkmatige verdeling. Bij correcte uitvoering dient de gehele folie voorzien te zijn van een gecoate laag.

Zie hieronder stap voor stap alle handelingen in de fotogalerij